top of page

MIJN VERHAAL

7CD07C97-90FF-48CB-BD1D-D0A43FB953A6_1_2

Sedert 1 juni 2019 heb ik mijn eigen zaak en heb ik als doel de beste kapper van de wereld te worden! Ik leer dagelijks bij en volg vaak cursussen om de nieuwste technieken in de vingers te krijgen. Een behandeling bij De Haarcoach is verre van standaard. Elk bezoek is een unieke en complete ervaring waar alles samenkomt: een hartelijke ontvangst, deskundig advies, tijd en aandacht, professionele behandelingen en een geweldig eindresultaat. Mede dankzij de efficiënte producten van Balmain Hair.
 
...

Mijn naam is Gaël Allegaert ook wel gekend als "De Haarcoach". Van kindsbeen af is mijn haar een zeer belangrijk onderdeel in mijn dagelijkse routine. Oefenen kon toen echter alleen maar op mijn eigen haar, stiekem de tondeuse gebruiken is dus ook voorgevallen.
 
Sinds mijn middelbare opleiding aan het PIHS mocht ik al snel beginnen oefenen op verschillende andere personen. Sedert deze opleiding is naast haar ook make-up op mijn pad terecht gekomen. Haar en make-up zijn tot op de dag van vandaag nog steeds mijn 2 grootste passies waarvoor ik iedere dag met veel plezier uit bed spring! ​

 

F834ECCE-C2D1-4E91-B0B5-DDA6C039F526_1_2
bottom of page